Een website laten maken voor jouw bedrijf

Als je een website laat maken voor je bedrijf, dan wil je een site die jouw merk goed vertegenwoordigd. Daarnaast wil je dat de website goed scoort in Google en prettig werkt voor alle gebruikers. Maar waar start je? Er zijn veel aanbieders, met elk hun specialiteit. Onze specialiteit is onze ervaring, niet alleen in het bouwen van websites, maar ook het bijhouden en verbeteren ervan. Tien jaar lang hebben wij meerdere succesvolle ondernemingen gerund, waarbij elke euro via onze websites is verdiend. Wij weten dus uit eigen ervaring hoe online ondernemen werkt en kunnen het verschil maken voor jou!

Gelijk aan de slag?

In een gratis adviesgesprek kunnen we je vertellen hoe wij te werk gaan en waarom wij de juiste keuze zijn. Doordat we kunnen ontwikkelen en online marketingkennis hebben, kunnen we het hele traject voor je oppakken. We laten je zien wat onze websites onderscheidt van andere.

Een website laten maken door Studio Gewaagd

Eenvoudig zelf te beheren

WordPress is een eenvoudig CMS (Content Management Systeem) waarmee je zelf teksten, plaatjes en andere inhoud op je website kunt beheren. Dat heeft voor- en nadelen. Je kunt gemakkelijk zelf een nieuwe pagina, blog of foto op de site zetten, zonder dat je voor elke wijziging een webbureau hoeft in te schakelen. De veelzijdigheid van WordPress is tegelijkertijd ook een nadeel. Je kunt niet onbeperkt plugins installeren, pagina’s wijzigen en content toevoegen zonder dat dit zijn weerslag heeft op bijvoorbeeld de snelheid of veiligheid van je website. Bij de oplevering van elke nieuwe WordPress website geven wij daarom een korte training zodat jij veilig zelf je website kunt beheren.

Hoger in Google komen

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Voor veel bedrijven is de zoekmachine de grootste bron van bezoekers, ook wel leads genoemd. Als je wilt dat zoekmachines jouw website hoog in de resultaten tonen is het belangrijk aan de slag te gaan met zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast zijn er een hoop technische aanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter scoort. Zo zorgen wij voor de hoogst haalbare snelheid en wij zorgen dat jouw website goed kan worden gelezen door Google en Bing. Als laatste adviseren wij over de structuur en indeling van de website, op deze manier kunnen de leads bij jou converteren bijvoorbeeld door contact met jullie bedrijf op te nemen.

Mobielvriendelijke websites

Meer dan 50% van de websitebezoekers komt binnen via smartphones. Websites moeten zichzelf dus kunnen aanpassen aan het scherm van de bezoeker. Een website moet op een telefoon net zo handig werken als op een laptop. Knoppen moeten groter zijn zodat ze eenvoudig in te drukken zijn, teksten worden groter weergegeven en de inhoud wordt vaak onder elkaar geplaatst. Onze websites zijn gegarandeerd 100% geschikt voor smartphones en tablets.

Managed hosting

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en daarmee dus ook het grootste doelwit voor hackers. Wij willen jou volledig ontzorgen en beheren daarom de hosting van jouw website. Onze websites draaien in Google Cloud, gehost in een serverpark dicht bij jouw bezoekers ongeacht waar ter wereld jij het meeste bezoek vandaan krijgt. Daarnaast altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates en de laatste PHP versie, volledig gescheiden van andere websites om infectie via een andere website uit te sluiten. Mocht je onverhoopt toch gehackt worden dan bieden wij 100% herstelgarantie. Met dagelijkse backups zorgen wij ervoor dat jouw website altijd veilig is. Gegarandeerd!

Om duidelijk te maken waar onze hosting het verschil maakt, kun je hieronder een vergelijking vinden. Rechts zie je de hosting van de gemiddelde Nederlandse WordPress-website en links de hosting in Google Cloud via Studio Gewaagd.

Hosting via Studio GewaagdShared hosting
Gemiddelde laadtijd< 1 seconde4 seconden
BackupsDagelijks automatische backupsHandmatig via download
VeiligheidBeveiligd door een team van security expertsAfhankelijk van jouw kennis andere websites op dezelfde server
Beheer, optimalisatie en updatesDagelijksBeperkt
Content Delivery NetworkGratis wereldwijd, binnen 5 minuten onlineExterne service, handmatige configuratie
Hosting locatieEen Google datacenter naar keuze, dichtbij jouw bezoekerErgens ter wereld
WordPress hack herstellenGratis service door onze specialistenZelf herstellen, mits je nog een backup hebt
SSL CertificaatGratis, online binnen 5 minutenSoms betaald, soms gratis. Moeilijkere configuratie

Kosten website laten maken

Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen. Een eenmalig deel voor de bouw van de website en een maandelijks bedrag voor hosting. Dit maandelijkse bedrag is inclusief beveiligingsupdates, hack-herstelgarantie en automatische dagelijkse backups. De bouw van de website bevat alles uit het lijstje hiernaast en kan worden uitgebreid met gewenste maatwerkoplossingen. Neem contact met ons op voor een gratis advies!

Wij willen graag jouw wensen bespreken en verder toelichten wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zijn het eerste gesprek en de koffie gratis.

  • Ontwerp in eigen huisstijl

  • Zoekmachineoptimalisatie

  • Mobielvriendelijk ontwerp

  • Automatische optimalisatie van afbeeldingen

  • 5 opgemaakte pagina’s

  • Contactformulier inclusief spambeveiliging

  • Uitleg bij oplevering

vanaf € 599,-