Webshop laten maken

De meeste mensen die een webshop beginnen lopen waarschijnlijk tegen dezelfde zaken aan als iedere startende webshopeigenaar. Het is natuurlijk zonde van je tijd om het wiel helemaal opnieuw uit  te vinden. Wat als je nu eens geholpen wordt door een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in e-commerce? Wij weten exact hoe we het verschil kunnen maken voor jouw webshop.

Liever gelijk een persoonlijk gesprek?

We vertellen hieronder zo uitgebreid mogelijk wat we voor je kunnen betekenen. Als je liever een kop koffie met ons drinkt en jouw project wilt bespreken, maak dan gelijk een afspraak! Uiteraard is de eerste afspraak gratis en verplicht je tot niets.

Een webshop laten maken door Studio Gewaagd

Eenvoudig shoppen op smartphones en tablets

Voor sommige webshops kan het percentage bezoekers vanaf mobiele telefoons oplopen tot wel 80%. Het is dus zeer belangrijk om een geoptimaliseerde mobiele webshop te hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet op de smartphone en dat je eenvoudig kunt beheren welke elementen je wel of niet wilt tonen op mobiele telefoons. Op een kleiner scherm wil je soms namelijk minder tonen zodat de gebruiker niet overweldigd wordt door informatie en plaatjes. Met de eenvoudige interface van Fusion Builder kun je zelf pagina’s maken die geschikt zijn voor zowel mobiel als desktop.

Elke webshop wordt opgeleverd met Google Analytics, ingesteld om verkopen te meten. Hiermee heb je zelf een duidelijk overzicht van de bezoekers en hun gedrag op jouw site.

Geoptimaliseerd voor conversie

Een van de belangrijkste aspecten van een webwinkel is conversieoptimalisatie. Hoe stimuleer je jouw bezoekers zo snel en eenvoudig mogelijk tot het plaatsen van een bestelling? Je kunt nog zo veel bezoekers hebben, maar als niemand de weg naar het winkelmandje weet te vinden verdien je niets aan je leads. De optimalisatie van conversies is voornamelijk gericht op gebruiksvriendelijkheid, vertrouwen en sitesnelheid. Onze webshops zijn standaard ingericht voor goede conversiewaarden en kunnen desgewenst op basis van data nog verder worden geoptimaliseerd.

Snelle en veilige hosting

Jouw webshop is een bron van inkomsten. Een stabiele en veilige hosting is daarom onmisbaar. Als de webshop gehackt wordt of storing heeft, dan betekent dat geen inkomsten. Dat is natuurlijk onacceptabel. Wij verzorgen daarom de hosting voor al onze klanten. De beste veiligheidsexperts zorgen voor een veilige en up to date omgeving en optimaliseren het platform dagelijks. Er wordt elke dag automatisch een backup gemaakt en een eventueel herstel is zeer eenvoudig en direct uit te voeren.

Om duidelijk te maken waar onze hosting het verschil maakt, kun je hieronder een vergelijking vinden. Rechts zie je de hosting van de gemiddelde Nederlandse WordPress-website en links de hosting in Google Cloud via Studio Gewaagd.

Hosting via Studio GewaagdShared hosting
Gemiddelde laadtijd< 1 seconde4 seconden
BackupsDagelijks automatische backupsHandmatig via download
VeiligheidBeveiligd door een team van security expertsAfhankelijk van jouw kennis andere websites op dezelfde server
Beheer, optimalisatie en updatesDagelijksBeperkt
Content Delivery NetworkGratis wereldwijd, binnen 5 minuten onlineExterne service, handmatige configuratie
Hosting locatieEen Google datacenter naar keuze, dichtbij jouw bezoekerErgens ter wereld
WordPress hack herstellenGratis service door onze specialistenZelf herstellen, mits je nog een backup hebt
SSL CertificaatGratis, online binnen 5 minutenSoms betaald, soms gratis. Moeilijkere configuratie

Ondersteuning voor alle populaire betaalmethoden en valuta

Internationaal verkopen is geen probleem, onze eigen webshops hebben inmiddels vanuit meer dan 150 landen bestellingen verzameld. Wij kunnen alle betaalmethoden voor je installeren en kunnen je adviseren welke betaalmethoden nodig zijn in welk land. Mensen vinden het fijn om in hun eigen valuta af te rekenen. Ondersteuning voor verschillende valuta is daarom geen probleem. Wij werken graag samen met onze betaalprovider MultiSafepay, echter zijn we ook bekend met andere grote betaalproviders.

Kosten webshop laten maken

Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee delen. Een eenmalig deel voor de bouw van de webshop en een maandelijks bedrag voor hosting. Dit maandelijkse bedrag is inclusief beveiligingsupdates, hack-herstelgarantie en automatische dagelijkse backups. De bouw van de webwinkel bevat alles uit het lijstje hiernaast en kan worden uitgebreid met gewenste maatwerkoplossingen.

Wij willen graag jouw wensen bespreken en verder toelichten wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard is het eerste adviesgesprek gratis en geheel vrijblijvend.

 • Ontwerp in eigen huisstijl

 • Zoekmachineoptimalisatie

 • Mobielvriendelijk ontwerp

 • Automatische optimalisatie van afbeeldingen

 • 5 opgemaakte pagina’s

 • 1 gevulde categorie

 • 5 opgemaakte producten

 • Contactformulier inclusief spambeveiliging

 • Koppeling met een betaalprovider

 • Google Analytics (inclusief conversiemeting)

 • Uitleg bij oplevering

vanaf € 1299,-