Maatwerk development

Vaak doet software niet exact wat jij wilt en soms is het eenvoudiger, goedkoper en sneller om iets op maat te laten maken. Met meer dan 10 jaar front-end development ervaring in diverse platformen ben je bij Studio Gewaagd aan het juiste adres voor het ontwikkelen van jouw idee. Wij geloven in automatisering en helpen bedrijven om meer gedaan te krijgen in minder tijd. Waarom zou je tenslotte factuurtjes overtikken van het ene naar het andere systeem? Waarom zou je bij elke bestelling in jouw webwinkel zelf op de printknop willen drukken? Repeterende taken kunnen altijd worden geautomatiseerd, dus waarom zou je het zelf nog doen?

Specialist in automatisering

In onze ruim 10 jaar als online ondernemer hebben wij de keuze gemaakt om zo veel mogelijk werk door systemen te laten verzetten. Daarmee hebben wij onze productiecapaciteit elk jaar verdubbeld, maar is de hoeveelheid personeel altijd gelijk gebleven. Elk bedrijf heeft belang bij automatisering en om de concurrentie voor te blijven is het in veel markten zelfs een vereiste. Ook om fouten te voorkomen is automatisering onmisbaar: Mensen maken fouten, systemen niet.

WordPress plugins

Wij leveren WordPress plugins met leesbare, eenvoudige en degelijke code. Onze code voldoet aan de laatste PHP standaarden en wordt geschreven met het oog op de toekomst. Als wij voor jou een plugin bouwen, ben jij eigenaar. Uiteraard kunnen wij wel het volledige beheer verzorgen, inclusief eventuele publicatie in de WordPress Plugin Directory.

Multi-platform apps in Flutter

Ook hebben wij ervaring in het ontwikkelen van apps met Flutter. Deze applicaties kunnen worden gereleased op zowel Android als iOS, maar ook Windows, Mac en Linux. Het voordeel van Flutter is dat de applicaties voor een laag tarief kunnen worden ontwikkeld, alle bovenstaande apps gebruiken namelijk dezelfde broncode. Uiteraard wordt de code wel omgezet in native code en is de gebruikerservaring hetzelfde als met apps die specifiek voor een platform ontwikkeld zijn.

We bespreken graag jouw project

Als je geïnteresseerd bent in een maatwerkoplossing voor jouw project, dan willen we graag eens met je afspreken. Uit een eerste (gratis) gesprek kunnen we je adviseren wat de beste route is tot een oplossing. Wij werken samen met een aantal developers gespecialiseerd in verschillende disciplines, junior tot senior. Al onze developers zijn gevestigd in en rondom Nederland en leveren hoge kwaliteit leesbare en veilige code.